DATORER/PC

Konsultering/rådgivning

Jag har koll på hårdvaran som är prisvärd på marknaden och olika nya tekniker som kommit och vad du bör titta efter när det gäller hårdvaran för datorer, som till exempel hårddiskar, grafikkort, processorer, RAM-minnen.

Du ska ha en dator som passar ditt behov. 

  • Du kanske bara ska surfa lite, betala räkningar, kolla recept, betala räkningar, blogga, spela enklare spel ec LoL, Fortnite, Minecraft, MS Röj

  • Du kanske är en Streamer och vill spela och streama från en och samma dator? Eller redigera enklare videos i 1920x1080p?

  • Du kanske vill spela de senaste spelen i så många FPS, bildrutor per sekund, som möjligt, eller redigera 4k Video

Oavsett vad för typ av dator du söker så sätter vi oss ned och diskuterar igenom lösningen och ser till att du får ett hållbart pris på datorn som du ska kunna använda flera år framöver.

Vi kommer givetvis inte bara sälja en dator till dig och säga tack för pengarna.

 

Du får tips och råd om hur du ska ta hand om datorn och när eventuella problem uppstår kunna göra enklare diagnoser/felsökningar, så att du inte känner dig helt hjälplös när någonting händer med datorn.

Nybyggnation av dator

Vi träffas och diskuterar vad för typ av dator du ska ha utifrån vad du ska använda den till och vilken budget du har. Vi hjälper dig hitta den rätta hårdvaran för ditt ändamål.
Jag erbjuder följande alternativ:

  1. Vi köper in delarna och bygger datorn åt dig

  2. Vi köper in delarna och du bygger den själv

  3. Du köper in delarna och vi bygger den åt dig

  4. Du köper in delarna och  bygger den själv med vår rådgivning/konsultering

Uppgradering

Känner du att datorn går segt? Är grafiken för dålig på ditt favoritspel?

 

Vi hjälper dig ta reda på vilken del av datorn du behöver uppgradera och om det är vettigt att uppgradera. I vissa fall kan datorn helt enkelt vara för gammal för det du försöker göra, det kanske är dags att skaffa en ny?


Oavsett så gör vi vårt bästa för att hitta den bästa lösningen för dig och din dator.